« Onze IT oplossingen stellen onze klanten in staat zich positief te blijven ontwikkelen  »

 

RICHARD VERWEIJ 
TECHNICAL CONSULTANT

 

« Bij Capitar kan alles, ons credo luidt niet voor niets "You dream IT we deliver" »

 

HANS VAN VLAANDEREN 
MANAGING DIRECTOR

 

« Onze ISO 9001 en 27001 certificering biedt u de zekerheid van een professionele organisatie »

 

FRANK NIJENHUIS 
SERVICE & QUALITY MANAGER

Over Capitar IT Group

Onze missie is erop gericht organisaties vertrouwen te geven in de continuïteit van bedrijfskritische processen; door het leveren van oplossingen voor stabiele, betrouwbare en veilige ICT-toepassingen; en ondersteuning bij ICT-innovatie waar dit leidt tot een betere concurrentiepositie of efficiency. Ons credo luidt 'You dream IT we deliver'.

MEER CAPITAR FEITEN...

 

Vraag hier uw gratis Zimbra demo aan

Besparen op uw e-mail platform zonder in te leveren? Ontdek het zelf in onze gratis Zimbra Collaboration demo omgeving. Ga nu gelijk aan de slag zonder beperkingen met alle features in de laatste Zimbra versie! Hiermee beschikt u over alle functionaliteiten van een professioneel en gebruiksvriendelijk mail platform.

Klik hier voor meer informatie.

MEER OVER ZIMBRA...

 

Capitar vCloud Special

Uw eigen virtuele datacenter in casco-model! Wij bieden u de mogelijkheid om vCloud voor 6 weken gratis uit te proberen. Met vCloud zet u eenvoudig uw eigen virtuele datacenter in de cloud op. Vraag nu uw eigen vCloud Basic pakket bij ons aan en ontdek hoe vCloud uw ontwikkelingen en functionaliteiten een boost geeft!

MEER OVER VCLOUD...

 

Capitar verkrijgt Gold Partner status NetIQ

Capitar gaat een samenwerking aan met NetIQ en breidt hiermee haar Security dienstverlening uit met Identity as a Service; compleet beheerde IAM omgevingen in de Cloud. NetIQ gaf haar vertrouwen in dit Cloud Server Provider aanbod en verleende Capitar rechtstreeks een Gold Partner status.

LEES HIER HET HELE BERICHT

 

Kom jij ons team versterken?

Wij breiden ons expert team uit en bieden twee uitdagende functies aan!

 

Identity & Access Management Consultant

 

Senior Technical Consultant

WERKEN BIJ CAPITAR

 

Capitar beheert Bel-me-niet Register

Capitar IT Group is door de Stichting Infofilter geselecteerd voor het IT-beheer en de doorontwikkeling van het Bel-me-niet Register. Ook de hosting en beveiliging van het BMNR register komt bij Capitar te liggen, dat voor deze opdracht samenwerkt met Drupal specialist Wunderkraut. De informatiebeveiliging is gegarandeerd conform de ISO 27001 eisen.

MEER OVER BMNR...