Onze visie als wegwijzer voor uw IT

Onze visie op optimalisatie van IT en een inzet van de juiste middelen hebben we samengevat in een concept, een stip op de horizon, dat wij Cloud Organizer noemen. Wij zien in het IT-landschap steeds meer diensten en applicaties verschijnen. Ook zijn er meer soorten gebruikers met nieuwe devices die toegang willen tot uw bedrijfsinformatie. Op het snijvlak van deze gebruikers, toepassingen en devices richten wij ons op de samenhang.

Alle onderdelen in de IT hebben op enige wijze betrekking op elkaar. Daarom kijken wij op een holistische manier naar uw gehele IT-landschap, samen met u en op basis van uw kernprocessen. Staan uw bedrijfskritische gegevens op de beste plek en zijn ze goed beveiligd? Is het beheer optimaal en kostenefficiënt ingevuld? Krijgt iedereen de juiste toegang tot uw applicaties?

De Governance Scan: een overzichtelijk rapport en stappenplan

Om onze visie gestalte te geven hebben wij de Governance Scan ontwikkeld. Op basis van een gedegen onderzoek door onze specialisten ontvangt u een overzichtelijk rapport. Dit biedt een globale omschrijving van de huidige situatie en brengt nauwkeurig de door u zelf benoemde aandachtsgebieden in kaart.

“De Governance scan toonde direct aan op welke gebieden ons beheer en onze hosting net even beter kunnen. Door gebruik te maken van de quick wins zijn we al begonnen met besparen en die onopgemerkte security issues zijn ook opgelost!”

Direct wordt duidelijk wat er beter kan – veiliger, efficiënter en flexibeler – en hoe u dit bereikt. U bespaart kosten, uw organisatie wordt wendbaarder en u neemt een voorsprong op de concurrentie. De aanbevelingen waarmee het rapport wordt afgesloten zijn concreet en gaan vergezeld van quick wins. Ze vormen een globaal stappenplan voor een verbeterde grip op uw IT-dienstverlening, met als doel de optimale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Dankzij de optimale inzet van de modernste technologie en actuele best of breed oplossingen die door ons zijn doorvertaald naar drie groepen diensten die alle aspecten van uw IT afdekken.  Wij helpen u op het gebied van business continuity, security, identity en access management, beheer en rapportage.