Identity & Access Management voor iedere organisatie

Geen enkele organisatie kan nog zonder professioneel identity en access management. Hoewel de uitdagingen en de processen rondom het beheer van accounts overal vergelijkbaar zijn, hangt de keuze voor een oplossing af van factoren zoals het type organisatie, de branche, de bedrijfskritische IT-diensten en het gebruik van mobiele devices en de cloud zijn. En als er al deeloplossingen zijn geïmplementeerd voor bepaalde functionaliteiten, speelt dit ook een rol.

Schaalbaar en modulair

Wij kiezen daarom voor het schaalbaar en modulair aanbieden van identity en access management. Wij bieden de oplossing en leveringsvorm die bij u past, ‘on-premise’ of als SaaS-dienst en inclusief het uitbesteden van het beheer. Identity en access management, kortweg IAM, wordt hierdoor toegankelijk voor iedereen, zonder lange en complexe implementatietracten en hoge investeringen vooraf.

“De stap-voor-stap aanpak van Capitar voor de professionalisering van ons identity en access management heeft ervoor gezorgd dat we weer grip en controle hebben op onze accounts en zeker weten dat de toegang tot onze gegevens goed is beveiligd.”

De Capitar IAM-diensten

Identity & Access Management as a Service (IDaaS)

  • Identity manager (voor provisioning) en Managed Access (voor een veilige portal tot alle applicaties, on-premise en in de cloud, inclusief single sign-on en federatieve toegang)
  • Advanced features ter aanvulling op de standaarddienst

Beheerdiensten – Het volledige IAM-beheer van uw on-premise- of cloud-oplossing

Consultancy en maatwerk – Wij verzorgen een Identity Scan die volledige inzage geeft in de stand van zaken binnen uw organisatie op gebied van identity en access management. Daarnaast leveren wij complexe identity en access management maatwerkoplossingen.