Duurzaam ondernemen betekent aandacht voor zowel People, Planet als Profit. Capitar onderschrijft het maatschappelijk verantwoord ondernemen wat betekent dat bij onze bedrijfsbeslissingen niet alleen het effect op de winst telt, maar ook de gevolgen voor stakeholders en het milieu een rol spelen. Als partner van MVO Nederland beogen wij een duurzame groei van onze business.

De razendsnelle ontwikkelingen in de ICT en het energieverbruik hierbij, brengen grote uitdagingen met zich mee. Capitar heeft duurzaam ondernemerschap hoog in het vaandel staan en doet daarom haar best om schadelijke gevolgen voor het milieu tot een minimum te beperken. Ook trachten we nieuwe manieren te vinden om MVO meer fundament te geven in de organisatie. Duurzaam werken kan op allerlei manieren. Capitar heeft aandacht voor duurzaamheid bij het inkopen van hardware, de keuze voor onze datacenters en bij onze bedrijfsvoering in het algemeen.

Daarnaast ondersteunt Capitar verschillende goede doelen middels de jaarlijkse kerstactie. Onze klanten ontvangen een digitale kerstwens waarin zij een gift kunnen doen aan een goed doel. Capitar verdubbelt de gift en zorgt er vervolgens voor dat de geselecteerde doelen het bedrag ontvangen. Ook doneren veel Capitar medewerkers jaarlijks hun kerstpakket aan de Tombola en sponseren wij allerlei initiatieven van medewerkers. Tevens proberen wij de middenstand te steunen door waar mogelijk zaken te doen met lokale leveranciers.