Kader, visie en kenmerken

Capitar IT Group

Vanuit het specialisme in managed hosting zijn we uitgegroeid tot een full service provider met hoge kwaliteit IT services. Wij leveren security services, managed services, identity & access management en consultancy. Met 20 jaren ervaring hebben we de kennis, kunde opgebouwd en leveren we diensten met oplossingen voor bedrijfskritische vraagstukken. Onze groei is te danken aan het bevorderen van een hoog niveau van innovatie, in combinatie met een hoge inzet en flexibiliteit.

Cloud Organizer

Wij pakken samen met u de actuele IT vraagstukken aan en helpen u om uw eigen organisatie te versterken door meer grip op de Cloud te krijgen. Wij leveren de handvatten en diensten voor IT managers voor het in control blijven over uw IT-infrastructuur, applicaties en bedrijfskritische data waar deze ook staan; op eigen locatie, of in een private of public cloud. Of u volledig wilt uitbesteden of uw controle over IT wilt versterken, onze diensten voldoen aan IT-uitdagingen in deze tijd van nieuwe zakelijke behoeften:

 • De IT moet gemakkelijk toegang geven tot alle zakelijke toepassingen aan gebruikers, met het oog op een kwaliteitsdienstverlening aan klanten. Ondertussen blijven bedrijfskritische gegevens en privacy beschermd, en wordt aan veiligheid en flexibiliteitsnormen voldaan om makkelijk aan te kunnen passen aan toekomstige eisen.
 • Aanhoudend concurrentievoordeel kan worden bereikt door maatregelen op het gebied van business continuity en security. Dit betekent onder meer het faciliteren van een hoge beschikbaarheid van de IT-omgeving, back-up en herstel in geval van calamiteiten.
 • Overzicht en controle over een complex IT-landschap waarbij gebruikers, devices en applicaties constant groeien in aantal en soort.

You dream IT we deliver

IT governance en veiligheid vormen altijd een uitdaging bij vernieuwing van kennis en technologie. Daarom is ons expert team altijd gefocust op deze toekomstige innovaties en ontwikkelen proactief diensten en oplossingen. Regelmatige scans en update meetings met uw team garanderen de juiste aansluiting van nieuwe mogelijkheden op uw business.

Ons team bestaat uit 40 professionals met uiteenlopende technische expertise en kennis van bedrijfskritische processen. Met 20 jaar ervaring weten we hoe we de business behoeften vertalen naar IT-oplossingen. We beschouwen onze dienstverlening als een integraal onderdeel van de ondersteuning van de primaire processen. Hierdoor blijven we uiterst gemotiveerd in de afstemming van operational excellence (standaardisatie) en customer intimacy (maatwerk / flexibiliteit) in onze diensten en innovaties

Wij houden altijd in gedachten …

 • Efficiëntie
  Van proactief naar preventief
 • Kwaliteit (prestatie & beschikbaarheid)
  ISO 9001 & 27001 gecertificeerd
 • Veiligheid (informatie)
 • Policies (authenticatie & authorisatie)

Datacenter

Wij leveren onze klanten eerste-klas en hoog beschikbare IT oplossingen. We geloven dat enkel een hoog-gespecialiseerde datacenter leverancier zoals de TelecityGroup de continuïteit van kritische IT systemen, die nodig zijn voor onze klanten, kan garanderen. Dat is de reden waarom wij gekozen hebben voor TelecityGroup AMS3 in 2003 en onlangs in 2013 AMS5. Op deze manier ontwikkelen wij diensten voor Disaster Recovery met de hoogste standaarden en normen.

Een beknopt overzicht van alle managed hosting diensten in onze portfolio

Ons diensten portfolio bestaat uit drie voorname hoofdgroepen:

 • Managed Services (IT-operaties)
 • Security Services (Informatie beveiliging & gegevens bescherming)
 • Identity & Access Management Services (Veilige authenticatie en authorizatie)