Business Partners

Business partners zijn die partijen waar wij graag mee samenwerken en met wie wij business oplossingen met toegevoegde waarde aanbieden.

BrixCRM

BrixCRM

BrixCRM is gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen, zoals CRM-implementatie consulting services, gelokaliseerde CRM-ondersteuning en op maat gemaakte portal applicaties.

Reasult

Reasult

Real Estate in Control, belooft Reasult. De puur op de vastgoedmarkt gerichte ontwikkelaar levert financiële forecasting software waarmee vastgoedorganisaties grip krijgen op hun vastgoedportefeuilles.

Antea Group

Antea Group

Antea Group is marktleider als het gaat om beheersoftware voor de openbare ruimte. Vanuit deze centrale positie begeleidt Antea Group meer dan 170 gemeenten in Nederland bij het beheer van de openbare ruimte.

Thinkwise Software

Thinkwise Software

Thinkwise Software is uitvinder en producent van de Thinkwise Software Factory; een geïntegreerde, modelgedreven ontwikkelomgeving waarmee eenvoudig en snel business-software kan worden gebouwd en beheerd.


Technology Partners

Technology partners voorzien ons vanuit de leveranciersketen van de nieuwste IT mogelijkheden. Samen garanderen wij innovatieve en hoogwaardige technologische oplossingen.

VMware

VMware

Onze innovatieve cloud oplossingen worden mogelijk gemaakt met VMware virtualisatie technologie. Met een virtuele cloud-infrastructuur op basis van VMware vSphere- en vCloud-producten, biedt Capitar haar klanten alle voordelen van de cloud.

Microsoft

Microsoft

Wij hebben veel ervaring met de alom bekende en gebruiksvriendelijke Microsoft technologieën. Wij bieden bedrijven van klein tot groot, de mogelijkheid om eenvoudig en beheerd gebruik te maken van Exchange mailomgevingen.

Cisco

Cisco

Wij bieden klanten netwerkoplossingen op basis van Cisco technologie. De wereldwijde netwerkleverancier Cisco transformeert als 25 jaar de verbinding, de communicatie en de samenwerking tussen mensen.

Huawei

Huawei

Het zeer uitgebreide en professionele productenscala van Huawei biedt ons de mogelijkheid om zeer efficiënt onze infrastructuur te bouwen en schaalbaar in te zetten.

Zimbra

Zimbra

Wij leveren enterprise communicatie en samenwerkingsoplossingen voor organisaties met de capaciteitsbehoefte vanaf 50 tot 500.000 of meer gebruikersaccounts. Samen met Zimbra vinden wij voor u de passende tools van mail tot social services in uw organisatie.

EMC

EMC

Wij leveren samen met EMC complete storage en back-up oplossingen bij onze klanten. EMC faciliteert bedrijven bij de transformatie van business activiteiten naar cloud computing en biedt innovatieve informatie.

Oracle

Oracle

Wij ondersteunen klanten in het gebruik van Oracle toepassingen. De wereldwijde softwareleverancier Oracle levert producten en services gericht op het managen, gebruiken, delen en beschermen van informatie.

Zerto

Zerto

Wij leveren enterprise-class business continuity en disaster recovery op basis van Zerto. Uniek aan deze technologie is de op hypervisor gebaseerde virtuele replicatie waarmee op netwerkniveau gerepliceerd wordt.

Veeam

Veeam

Veeam Backup & Replication is door ons de meest toegepaste databeveilingsoplossing voor virtuele omgevingen. Het biedt bedrijven bescherming met snelle back-up en herstelprocedures.

Zscaler

Zscaler

Het partnerschap van Zscaler met Capitar geeft ruimte aan de invulling van een bundeling van technologie en specialisatie van cloud toegepaste security. Capitar adviseert over een veilig cloudgebruik en beheert daarnaast ook de technische invulling waardoor IT-managers een vraagstuk over informatie beveiliging met een gerust hart ingevuld zien.

NetIQ

NetIQ

Wij leveren state of the art oplossingen voor identity en access management en doet dat samen met NetIQ die als een van de meest vernieuwende technologie bedrijven te boek staat op dat vlak.

PernixData

PernixData

De prestatie van virtualisatie platformen wordt door onze toepassingen met PernixData gegarandeerd. We zetten gevirtualiseerde flash technologie in waardoor storage bottlenecks opgeheven worden.