De Service Desk is ons eerste aanspreekpunt. Vanuit de Service Desk worden processen met betrekking tot support gemonitord en gecontroleerd. De Service Desk is niet alleen voor u het eerste aanspreekpunt, ook voor onze interne organisatie. Zo wordt er voor gezorgd dat aanvragen en processen met zorg worden gestuurd en afgehandeld. De Service Desk zorgt voor de communicatie met betrekking tot aanvragen en meldingen.

Wij hebben ervoor gekozen om de Service Desk te laten werken volgens de ITIL methode. Deze bewezen methode is ontstaan uit de praktijk. Heeft u vragen, verzoeken of meldingen? Dan is de Service Desk uw loket voor antwoorden en oplossingen. Samen zorgen wij ervoor dat u grip heeft op uw ICT.

managed-VPS_v3-thumb

Grip op uw ICT

Bereikbaarheid

U kunt onze Service Desk tijdens kantooruren (08:00-17:30) telefonisch bereiken op +31 88 695 00 75. Daarnaast zijn wij bereikbaar via onze portal mijn.capitar.com.

Na kantoortijd kunt u storingen met hoge prioriteit melden op het telefoonnummer dat in uw contract (SLA) staat vermeld. Geeft u hierbij u naam, telefoonnummer, probleem en dienst door. U wordt teruggebeld door de storingsengineer of escalatiemanager.

Support mailinglijst

U kunt zich, als klant, aanmelden (en afmelden) door het invullen van onderstaand formulier op de support mailinglijst van operationeel beheer Capitar. Wij zullen aan- en afkondiging van werkzaamheden aan haar dienstverlening via deze mailinglijst communiceren met onze klanten. Daarnaast wordt deze notificatielijst gebruikt om storingen aan de dienstverlening te communiceren. Geef bij aanmelding uw naam, klantnaam en nummer en e-mail adres op. Na verificatie krijgt u een welkoms e-mail.

Acceptable Use Policy

Ten aanzien van de dienstverlening van Capitar is een Acceptable Use Policy (AUP) van kracht voor alle afnemers. Lees deze AUP op een aparte pagina.
Bij wijzigingen van de AUP zal deze worden gepubliceerd op de support pagina van de Capitar website. Een aankondiging van wijziging zal worden verzonden naar de support mailinglijst.

Actueel storingenoverzicht

Alle huidige storingen staan op een aparte overzichtelijke pagina. U vindt daar alle informatie die voor u van toepassing is. Klik op de link om naar de storingspagina te gaan.

Mailinglist storing en support Capitar

U kunt zich onderstaand opgeven voor de support mailinglist: